Vi Svarar Mellan 09.00-16.00
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
Close
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
031 - 785 90 47 info@gronfasadtvatt.se
Många höjer på ögonbrynen

Många höjer på ögonbrynen.

Många höjer på ögonbrynen och Rachelle Daayata 26år viker sig inte för någonting. Det är en stor ära för oss på Grön Fasadtvätt i Göteborg att lära ut Rope Access tekniken som vi många gånger behöver använda oss av.

Komplicerade uppdrag.

Vid komplicerad fönsterputs och framför allt i små utrymmen har Rachelle visat sig vara ovärderlig. Kunder har häpnat över hur smidigt och säkert arbetet utförts med ropeaccess tekniken. Viktigast tycker Rachelle är utrustningen och att den är i bästa tänkbara skick. Linor, bromsar och sele skall vara av bästa kvalité, väl underhållet och slitna delar utbytta innan säsongen startar. Rachelle tycker Harness Astro Bod Fast helkroppsselar från Petzl är det som gäller i första hand, givetvis tillsammans med bra självlåsande firning och säkringsdon samt ett ASAP Lock glidlås för bästa säkerhet. Vi är väldigt tacksamma för hennes insatser. Rachelle har hittills arbetat med med att flyga drönare, assisterat vid olika arbeten och bevakat uppdrag vid fasadklättring.

Rachelle hoppas på att utvecklas i sitt arbete med höga höjder som hon känner känns tryggare än liftar och fasadställningar.