Vi Svarar Mellan 09.00-16.00
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
Close
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
031 - 785 90 47 info@gronfasadtvatt.se
Även baksidan måste rengöras

Även baksidan måste rengöras.

Även baksidan måste rengöras men många väljer att inte rengöra eller avvakta med rengöring av baksidor som inte syns eller sticker ut för mycket. Kortsiktigt kan det vara ekonomiskt hållbart också då tidsspannet mellan rengöring förlängs över exempelvis en 20års period. Då har man kanske sparat in en tvätt. Detta må fungera för vissa typer av fasader exempelvis plåtfasader och andra tåliga material.

Dock är det så att en mindre underhållen fasad medför att man kanske missar andra skador som uppkommer med tiden. Skador som vi ofta ser och som är i anslutning till fasaden är exempelvis betongfot full med mossa som kanske börjat vittra sönder, asfalt som sakta försvinner under ett lager av mossa, igensatta stup och hängrännor eller att alger sakta börjat äta upp fasadfärg i en större omfattning än man trott.

Därför rekommenderar vi att alltid en gång om året, höst eller vår ta sig en titt och analysera fasaderna. Vi står alltid tillgängliga för att snabbt inkomma med offert och en tid som passar för att tvätta era fasader.