Vi Svarar Mellan 09.00-16.00
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
Close
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
031 - 785 90 47 info@gronfasadtvatt.se
Inspektioner

Drönarinspektion

I samband med att vi på Grön Fasadtvätt letar efter fästpunkter eller planerar våra uppdrag med hjälp av drönare upptäcker vi ofta småskador och andra problem på tak eller fasader.
Lösa och trasiga takpannor, överfulla hängrännor eller lösa och avblåsta takluckor hör till det vanliga. Även fågelbon skadade plåtar och vindskivor är något vi hittar frekvent.

Detta var en av anledningarna till att vi började erbjuda årlig drönarinspektion som nu växt mer och mer i takt med den fördelaktiga dokumentation och visuella material våra kunder erhåller.
Många av våra kunder hade en uppfattning om att det räckte med en vanlig inspektion eller översyn av någon som går upp på taket. Det stämmer men då på platta tak.
Med foto och videodokumentation från våra drönare upptäcks skador lättare och underlättar för dom hantverkare som skall åtgärda skadorna.
Teckna vårt fördelaktiga avtal för återkommande årlig takinspektion då det annars lätt faller i glömska. Ingen bindningstid och kan när som helst sägas upp.

Gå gärna ihop med grannföreningen eller andra fastighetsägare av grannfastigheter för att få ett fördelaktigare pris.

En årligt foto och videodokumentation av taken underlättar försäkringsärenden och kommande underhållsplaner.