Vi Svarar Mellan 09.00-16.00
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
Close
Olivedalsgatan 13 413 10 Göteborg
031 - 785 90 47 info@gronfasadtvatt.se
Klottersanering

Klottersanering

Sedan 2003 sanerar samma personal klotter. Anledningen till att vi började sanera var dom tidigare sanerings resultat vi såg när vi tvättade fasader. Vi ansåg snabbt att vi kunde bli bättre då vi känner till underlagen och hur vi bäst kan handskas med dessa. Utbildad personal kommer man inte långt med om inte erfarenheten finns där. Vi tog fram dom bästa metoder att sanera klotter med och har sedan dess samma och nya återkommande kunder. Vår personal lägger stor vikt vid saneringen så att skador på underlag minimeras och att samma person sanerar samma återkommande objekt, detta har resulterat i att kunder med känsliga underlag återkommer för att vara säkra på en bra sanering. Våra olika saneringsmetoder beskriver vi nedan och appliceras från fall till fall utifrån den bedömning som görs på plats.

Vilka metoder använder vi?

Kemisk traditionell klottersanering

Med miljöriktig utrustning, högtryck, handdukar och kemikalier sanerar vi professionellt och säkert med fokus på underlag och resultat. Ett brett kunnande om dessa kemikaliers verkan resulterar i att vi får på rätt medel på rätt ställe.

Klottersanering med lågtrycksblästring även av oss kallat microBLÄSTRiNG

Miljövänlig, snabb och effektiv sanering som vi behärskar ut till fingerspetsen. Varje sanerare har minst 5års erfarenhet av lågtrycksblästring och kan snabbt avgöra om detta är rätt metod för underlag och omgivning. Vi använder oss av flertalet olika metoder och blästermaterial som många gånger styrs av väderlek, omgivning eller underlag. Inga kemikalier och minimalt med vatten sparar även på miljön och underlättar sanering vid minusgrader.

Klotter på glas

Slipning och polering av glas där någon blandat i syra så att glaset etsas eller vid repade glas där någon använt diverse verktyg att rista in med. Denna metod är dyrare än vanlig sanering men många gånger mer ekonomisk fördelaktig än att byta ut hela rutan.

Se gärna våra referensbilder och video på uppdrag vi utfört för att försöka identifiera era behov.